werkbon maken in Teamleader

Wil je graag werkbonnen maken in Teamleader? Daar helpen we je graag mee.

 

We helpen je graag bij het maken van je werkbonnen in Teamleader

Als partner van Teamleader staan we voor je klaar van A tot Z.

Gaan je ploegen ook nog op stap met een papieren werkbon? De werkbonnen in Teamleader zorgen ervoor dat je medewerkers de nodige informatie meekrijgen naar hun werf, werkplaats, atelier,...  Dankzij de handige app van Teamleader hebben je medewerkers altijd alle informatie van de klant op zak. Ze kunnen zelf hun klant opbellen als er vertragingen of wijzigingen in de planning zijn, ze hebben de volledige routebeschrijving mee en kunnen alle informatie in een handige app naar jou doorsturen. 

Krijg jij ook soms nog natte, gescheurde en vuile werkbonnen binnen van je medewerkers? Iedereen kent wel de kalkblaadjes die onleesbaar worden als ze nat, gescheurd of vuil zijn. Dankzij de app van Teamleader kunnen de werkbonnen altijd proper en correct worden bijgehouden. 

Werkbonnen maken in Teamleader

 

Werkbonnen kunnen rechtstreeks aangemaakt worden in Teamleader zelf. De module 'Werkbonnen' zorgt dat je een eenvoudig overzicht krijgt over de verschillende werkbonnen.

Digitale werkbonnen zijn een must voor elke onderneming die medewerkers of ploegen op pad sturen. Dankzij de digitale werkbon hebben zij altijd alle informatie van hun klant bij zich en krijg jij meteen alle info van hen. 

Werkbonnen maken in de app

 

Wist je dat er een handige app was van Teamleader? De app biedt heel veel maar is vooral erg handig wanneer er een werkbon moet opgemaakt worden. 

Via Teamleader kan je de werkbon in de app voorbereiden. Op die manier krijgt de ploeg of de medewerker al een voorbereide werkbon te zien en moet dit enkel nog gefinaliseerd of goedgekeurd worden. 

Wil je nog meer uit je Teamleader halen?

Ook dan kan je bij ons terecht voor al je vragen en opmerkingen!

Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift                 

Focus op wat er echt toe doet. 

Teamleader zorgt voor een eenvoudige en digitale administratie. Zo win jij tijd om je te focussen op het succes van je onderneming.