Teamleader & Billit: de ideale match

Dankzij Teamleader & Billit heb je overzicht over je aan -en verkoopfacturatie!

 

Teamleader is dé geschikte tool om je verkoopadministratie efficiënt te organiseren maar wat met je aankoopadministratie? Dan zetten we graag Billit in de kijker. Billit is de ideale partner om je aankoopfacturatie mee te stroomlijnen. Bovendien koppelt Billit perfect met Teamleader en heb je je volledig administratie altijd bij jou!

Wat is billit?

Billit zorgt ervoor dat ook je aankoopadministratie vlekkeloos verloopt. Via de digitale brievenbus laad je al je aankoopfacturen op. Naast de verwerking van de aankoopfacturen, kan je ze ook betalen via Billit. Facturen betalen kan heel eenvoudig dankzij de diepe integratie met KBC Touch en andere banken. Via Codabox worden facturen op zijn beurt automatisch afgepunt en heb je dus een real-time overzicht van je openstaande leveranciers. Dankzij de koppeling tussen Teamleader en Billit, wordt ook de automatische afpunting in Teamleader gedaan. Naast het overzicht van de openstaande leveranciers, heb je dus ook een real-time overzicht van de openstaande facturen bij klanten. Gemakkelijk, toch?

Ben je een factuur kwijt of moet je een factuur opzoeken? Billit biedt een heel handige en uitgebreide zoekfunctie die je toelaat om heel diep in de facturatie te zoeken. Gedaan dus met oneindig zoeken naar facturen en tijd te verspillen!

Bovendien is Billit de schakel tussen jou en je boekhouder. Via Billit verstuur je je facturatie door naar je boekhouder in een handomdraai. Zowel je verkoopfacturatie als je aankoopfacturatie wordt in een keer doorgestuurd naar je boekhouder. Gedaan met sleuren met mappen en dozen! Tijdens de verwerking van de administratie door de boekhouder, heb je nog altijd je administratie zelf ter beschikking. Op die manier kan je blijven werken zonder dat je facturen bij de boekhouder liggen. 

Peppol

Billit is Access Point van Peppol dus kan je heel eenvoudig via Billit facturen versturen en ontvangen over Peppol.

Weet je niet wat Peppol is? Peppol is de meest veilige, snelste en efficiëntste manier om facturen te versturen en te ontvangen. Het uitwisselen van de facturen gebeurt via Access Points, zoals Billit, die beveiligde berichten naar elkaar sturen. Teamleader is geen Access Point van Peppol dus kan je in principe geen verkoopfacturen versturen over Peppol. Dankzij de integratie met Billit kan dit wel! Je verkoopfacturen komen automatisch ter beschikking in Billit en dit zorgt ervoor dat je zonder problemen facturen kan versturen via Peppol. 

Wat houdt de koppeling tussen Teamleader en Billit in?

Alle verkoopfacturatie, opvolging van de offertes, tijdsregistratie,... blijft uiteraard in Temaleader. Billit helpt je voor je aankoopadministratie, de automatische betalingscontrole, het zoeken naar facturen, .... De combinatie tussen Teamleader en Billit zorgt ervoor dat je een perfect overzicht hebt over je volledige administratie, dus zowel aankoop als verkoopfacturatie.

Wat kost Billit?

Wanneer je Teamleader koppelt aan Billit, dan betaal je voor je Billit-licentie €9 per maand (of €99 per jaar). Hiermee kan je zo'n 200 facturen synchroniseren per maand.

hoe start ik met Billit en hoe maak ik de koppeling met Teamleader?

Onze CloudShake-specialisten helpen je graag bij de opstart van Billit. We voorzien een opleiding en zorgen ervoor dat de koppeling met Teamleader gelegd wordt. Daarnaast staan we ook in voor alle support en ondersteuning achteraf voor jou en je medewerkers.

Delen

Focus op wat er echt toe doet. 

Teamleader, in combinatie met Billit, zorgt voor een eenvoudige en digitale administratie. Zo win jij tijd om je te focussen op het succes van je onderneming.