Start met Teamleader in West-Vlaanderen

Werk jij en West-Vlaanderen en zoek je een partner die je kan  begeleiden bij de opstart van Teamleader?

 

Dan helpen we je graag!

Heb jij een onderneming in West-Vlaanderen en wil je van start gaan met Teamleader? Dan zijn wij je partner! We helpen je graag verder bij het uitbouwen van je digitale administratie en we optimaliseren met plezier de werkflow in jouw onderneming! 

Werk je al met Teamleader maar heb je nood aan begeleiding? Ook dan kan je bij ons terecht!

Ik ken Teamleader nog niet

Heb jij ook nog een berg papieren facturen te verwerken? Heb je geen overzicht over je betalingen? Worden offertes en facturen nog in Excel gemaakt?

Het is hoog tijd voor een efficiƫntere en digitale aanpak. Via Teamleader werk je altijd en overal volledig digitaal en heb je overzicht over je administratie.

Ontdek hoe Teamleader je administratie kan vereenvoudigen 

Ik werk al met Teamleader maar wil er meer uit halen

Ben je al gestart met Teamleader maar lukt het je niet om van start te gaan? Krijg je die factuurlay-out maar niet op orde? Wil je nog meer uit Teamleader halen?

We duiken graag even mee in je Teamleader-omgeving om de puntjes op de i te zetten. We koppelen je Teamleader met andere tools zodat je nog efficiĆ«nter kan werken. 

Ontdek hoe wij jouw Teamleader-omgeving op punt kunnen zetten 

Wat kunnen we voor je doen?

We komen graag bij je langs in West-vlaanderen

Opstart

Onze experts komen bij je langs om je huidige werkflow in kaart te brengen. We geven je al een eerste keer tips en tricks en we leggen je uit hoe Teamleader je onderneming een boost kan geven. 

installatie

We gaan aan de slag! We importeren contacten, we maken lay-outs voor je facturen en offertes en we zorgen dat al je artikels klaar staan. We zorgen ook voor de nodige integraties met andere pakketten.

opleiding

We komen langs voor een opleiding op maat van je onderneming. Dit kan individueel of in groep, wat jij wil! Je krijgt de kans om vragen te stellen en we zetten de laatste details op punt. 

ondersteuning

Na de opleiding kan je nog steeds bij ons terecht voor al je vragen en opmerkingen. Eventuele aanpassingen achteraf zijn uiteraard ook perfect mogelijk. We staan voor je klaar!

Focus op wat er echt toe doet. 

Teamleader zorgt voor een eenvoudige en digitale administratie. Zo win jij tijd om je te focussen op het succes van je onderneming. 

Ben jij op zoek naar een partner in West-Vlaanderen die je helpt met de opstart van Teamleader? Dan zijn wij je partner in crime!