Haal meer uit teamleader

Dankzij de talloze integraties werk je nog efficiënter en krijg je nog meer overzicht!

 

Koppel Teamleader met tal van efficiënte tools

We helpen je graag om de juiste koppelingen te leggen tussen al je tools zodat je optimaal kan werken. 

Nog nooit gehoord van integraties? Integraties zorgen ervoor dat je nog efficiënter kan werken met pakketten zoals Teamleader. Je kan bijvoorbeeld een integratie maken met Microsoft 365 om zo je agendapunten rechtstreeks de synchroniseren tussen Teamleader en Outlook. Zo heb je alles snel bij de hand! Integraties zorgen ervoor dat je sneller, slimmer en efficiënter kan werken. 

Gebruik je al andere tools maar weet je niet als je ze kan koppelen? Ook dan helpen we je graag verder. We ondersteunen heel wat integraties en tools om je zo meer uitleg te geven over de werking ervan. We installeren ze ook graag voor jou.

Populairste integraties

Billit

Je aankoopfacturatie op een plek

Dankzij de koppeling met Billit kan je de flow van je facturatie nog meer optimaliseren en automatiseren. Dankzij de koppeling met de bank in Billit, krijg je in Teamleader te zien welke facturen er betaald werden en welke niet. En dat allemaal automatisch! Teamleader bundelt alle verkopen, Billit alle aankopen. Zo heb je al je facturatie op een digitale plek!

Microsoft 365

Koppel je agenda, contacten,...

De integratie tussen Teamleader en Microsoft 365 zorgt ervoor dat je contacten uit je Outlook-agenda worden toegevoegd. Je agendapunten uit Teamleader worden automatisch in je outlook getoond, zowel op PC, tablet als smartphone. Kortom, je CRM wordt helemaal op punt gezet dankzij de integratie tussen Teamleader en Microsoft 365!

Mailchimp

Nieuwsbrieven versturen

Met Mailchimp kan je eenvoudig doelgerichte nieuwsbrieven versturen naar je klanten, leveranciers, prospecten,... Je contacten worden automatisch gesynchroniseerd vanuit Teamleader naar Mailchimp. Geen problemen meer met exports dus! Check in Teamleader wie je nieuwsbrief heeft geopend en volg het volledig traject van dat contact!

OnnIti

Beheer je artikels, voorraad,...

Wil je een uitgebreid artikelbeheer, een beter zicht op je voorraad, leverbonnen uitsturen,...? Dankzij de integratie met OnniTi kan het allemaal. Een aanvaarde deal wordt omgezet naar een verkooporder in OnniTi. OnniTi regelt de rest. Wanneer het terug bij de facturatie komt, kan je opnieuw rekenen op de vele mogelijkheden in Teamleader. Een rijke aanvulling dus!

Emasphere

krijg rapporten en inzichten

Hou je van statistieken en rapporten? Moet je een beslissing nemen en wil je de cijfers daarvoor eens grondig bekijken? Dan is EMAsphere zeker iets voor jou! Het dashboard van EMAsphere zorgt voor een overzicht van al je bedrijfsgegevens. Daarnaast krijg je meldingen als bepaalde targets niet bereikt worden. De tool om je onderneming vooruit te helpen!

Voipcenter

koppel je telefooncentrale

Ben je het ook beu om telefoonnummers in te toetsen? Dankzij de integratie met VoipCenter klik je nummer aan en belt je telefooncentrale het nummer automatisch op. De plugin zorgt ervoor dat je je telefoonboek altijd bij de hand hebt en zie je wie bezet is en wie niet. De integratie kan niet ontbreken in een professionele omgeving via Teamleader!

... en nog zoveel meer

Focus op wat er echt toe doet. 

Teamleader zorgt voor een eenvoudige en digitale administratie. Zo win jij tijd om je te focussen op het succes van je onderneming.