Wil jij ook digitaliseren met Teamleader?

We houden je graag op de hoogte over digitalisering, nieuwe mogelijkheden in Teamleader,... 

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Teamleader & MS365: what's in it for you
 10 juni 2021

Teamleader en Microsoft 365 brengen alles voor jou op één plek. Teamleder zorgt ervoor dat je je volledige werkflow kan organiseren terwijl Microsoft 365 er dan weer voor zorgt dat je kan communiceren met je klanten. Dankzij de combinatie van de twee, komt alles samen. 

Lees meer

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Teamleader & billit: de ideale match
22 oktober 2020

Teamleader is de geschikte tool om je verkoopadministratie efficiënt te organiseren. Maar wat met je aankoopadministratie? Billit is de ideale partner om je aankoopfacturatie mee te stroomlijnen. Bovendien koppelt Billit perfect met Teamleader!

Lees meer

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

101 tools: heb jij tijd hiervoor?
8 oktober 2020

Het huidige overaanbod aan software, tools en technologische snufjes,... werkt verstikkend en zorgt er voor dat er veel kostbare tijd verloren gaat. We zijn constant aan het zoeken en hebben geen overzicht meer. Hoe elimineer je nu de tools die je niet nodig hebt?

Lees meer

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

EXCEl versus CRM: een ongelijke strijd
22 september 2020

Excel lijkt op het eerste zicht geschikt om je klantenrelaties en je facturatie mee te organiseren, maar als je bedrijf groeit dan heb je nood aan een meer schaalbare oplossing. CRM zal meer en meer aan belang winnen en zal hier dus ook moeten op inzetten, maar hoe doe je dat nu?

Lees meer

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Trotse partner van Teamleader
9 september 2020

Sinds enkel jaren zijn we trotse partner van Teamleader. Dankzij onze partnership kunnen we jou opstarten, opleiden en ondersteunen in Teamleader! Wil je weten hoe we dat doen? 


Lees meer

Focus op wat er echt toe doet. 

Teamleader zorgt voor een eenvoudige en digitale administratie. Zo win jij tijd om je te focussen op het succes van je onderneming.